Loading...

Τελετή αποφοίτησης του Λυκείου του Κολλεγίου Ανατόλια

Τελετή αποφοίτησης του Λυκείου του Κολλεγίου Ανατόλια

Την ολοκλήρωση μίας εξαιρετικής ακαδημαϊκής χρονιάς, αποτέλεσε η φετινή Τελετή Αποφοίτησης του Κολλεγίου Ανατόλια. Οι επιτυχίες των μαθητών του Ανατόλια, τόσο στις πανελλήνιες εξετάσεις όσο και στην εισαγωγή τους σε κορυφαία πανεπιστήμια του εξωτερικού με υποτροφίες, προσέθεσαν επιπλέον χαρά και αισιοδοξία στην όμορφη και ατμοσφαιρική τελετή.

Κεντρικός ομιλητής της Τελετής Αποφοίτησης ήταν ο Χρήστος Κασκαβέλης απόφοιτος του Κολλεγίου Ανατόλια της τάξης του ΄86, ο οποίος υπήρξε υπότροφος και οικότροφος. Στον παραινετικό του λόγο προς τους τελειόφοιτους μοιράστηκε χρήσιμα διδάγματα και αποστάγματα της εμπειρίας του. «Ανοίξτε φτερά και μην φοβηθείτε την αλλαγή γιατί θα έρθει σίγουρα. Τα μόνα δύο σημεία τα οποία μετράνε είναι να έχετε πάθος για αυτό που κάνετε και διάθεση συνεργασίας. Φροντίστε να ορίσετε εσείς τι θεωρείτε επιτυχία και όχι οι άλλοι για εσάς» ανέφερε, μεταξύ άλλων.

Φωτεινό παράδειγμα μαθητή, υπότροφου υπήρξε και ο Δημοσθένης Αρχοντίδης, απόφοιτος της τάξης του ’87, ο οποίος βραβεύθηκε με το βραβείο «AlumnusoftheYear» για την αφοσίωση και τη συνεισφορά του στον σκοπό και το έργο του Κολλεγίου Ανατόλια. Παραλαμβάνοντας το βραβείο ο κ. Αρχοντίδης ευχαρίστησε «το σχολείο αλλά και τους ανθρώπους εκείνους που μέσω του προγράμματος υποτροφιών, του έδωσαν τη δυνατότητα να αλλάξει τη ζωή του».

Φέτος από το Κολλέγιο Ανατόλια αποφοίτησαν 240 μαθητές από τα δύο Λύκεια και τo Πρόγραμμα του Διεθνούς Απολυτηρίου (ΙΒ Diploma Programme). Όπως κάθε χρόνο, τιμήθηκαν οι καλύτεροι μαθητές αλλά και εκείνοι που διακρίθηκαν στις εξωσχολικές δραστηριότητες του Κολλεγίου και στο μάθημα της αγγλικής γλώσσας.


Στιγμιότυπο από την Τελετή Αποφοίτησης

 

Την Τελετή Αποφοίτησης παρακολούθησαν γονείς και φίλοι των τελειοφοίτων, μέλη του διδακτικού προσωπικού και της Διοίκησης.

 

WilliamMcGrew, πρώην Πρόεδρος του Κολλεγίου Ανατόλια, Δημοσθένης Αρχοντίδης απόφοιτος της τάξης ’87, Χρήστος Κασκαβέλης, κεντρικός ομιλητής της Τελετής Αποφοίτησης και απόφοιτος της τάξης του ’86, Δρ Πάνος Βλάχος, Πρόεδρος του Κολλεγίου Ανατόλια.

O Δρ Πάνος Βλάχος, Πρόεδρος του Κολλεγίου Ανατόλια, απονέμει στον Δημοσθένη Αρχοντίδη απόφοιτο της τάξης του ’87 την διάκριση «AlumnusoftheYear».

 

Ο Παναγιώτης Αντωνίου, Διευθυντής του Γραφείου του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας και πρώην Υποδιευθυντής του 2ου Λυκείου του Κολλεγίου Ανατόλια, με τους αριστούχους τελειόφοιτους του 1ου Λυκείου και τον Κυριάκο Αρβανίτη, Διευθυντή του 1ου Λυκείου.

 

Ο Γιώργος Λυσαρίδης, καθηγητής του Κολλεγίου Ανατόλια με τους αριστούχους τελειόφοιτους του 2ου Λυκείου και τον Χρήστο Πλούσιο, Διευθυντή του 2ου Λυκείου.

 

ORobertSanders, Γενικός Πρόξενος των ΗΠΑ στη Θεσσαλονίκη με τους αριστούχους τελειόφοιτους του Προγράμματος Διεθνούς Απολυτηρίου (ΙΒ Diploma Programme) και τη Διευθύντρια του Προγράμματος Άννα Πετμεζά.

Ο Αστέρης Τσουκαλάς, Πρόεδρος του Συλλόγου Αποφοίτων του Κολλεγίου Ανατόλια με τους μαθητές που διακρίθηκαν στο μάθημα της Αγγλικής Γλώσσας και τον JohnGateley, Επικεφαλής του Τμήματος Αγγλικών του Ανατόλια.

 

Μαθητές του Ανατόλια βραβεύονται για τη διακεκριμένη συμμετοχή τους σε εξωσχολικές δραστηριότητες από την Έλεν Προεστοπούλου, Διευθύντρια Σχολικών Δραστηριοτήτων (δεύτερη από αριστερά) και την Αγγελική Τάκη, Πρόεδρο Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 2ου Λυκείου και τον Δημήτρη Τσάμη, Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων των 1ου Λυκείου και ΙΒ (πρώτοι από δεξιά).

 Κατεβάστε το έντυπο εδώ 

Share